Circ din Timișoara, amendat de opt ori din cauza afișelor publicitare

Un circ din Timișoara este bun de plată, după spectacolele susținute în oraș. Deși reprezentanții erau obligați să înlăture posterele publicitare în termen de maximum 15 zile de la terminarea spectacolului, nefiind vorba de ceva complicat, aceștia nu au mai făcut-o. Opt amenzi au fost acordate, astfel, de polițiștii locali, către societatea comercială International Circus Parc SRL.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat, în ultimele zile, verificări cu privire la respectarea de către firmele de publicitate a prevederilor HCL 371/2007 referitoare la îndepărtarea afișelor sau posterelor publicitare. Societatea comercială International Circus Parc SRL, cu sediul în Timișoara, a fost sancționată, fiind întocmite opt procese verbale de constatare a contravenției de câte 1000 de lei fiecare.

Circul din Timișoara, după finalizarea spectacolului, nu a îndepărtat afișele amplasate pe străzile din cartierele Dacia, Bucovina și Soarelui. Poliția Locală atrage din nou atenția și asupra cazurilor în care organizatorii de evenimente lipesc afișe publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului, împiedicându-se astfel aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal, în caz contrar aceștia urmând a fi sancționați drastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here