Fritz își atrage antipatii de peste tot! Încă un nume pe lista contestatarilor

Faptul că Timișoara suferă la propriu și figurat din cauza unei incompetențe crase ale conducerii orașului face ca useriștii din Timișoara să își atragă critici, pe bună dreptate, din toate părțile. Narcis Bobic Sabin, fost consilier județean PSD, trage și el un semnal de alarmă și îl ia la întrebări pe primar.

„Apel către timișoreni: TREZIȚI-VĂ! Orașul martir, orașul premierelor este zdruncinat din temelii de un complot politic! Cu fața către un occident promițător ce ni se flutură pe la nas, Timișoara „odihnește” sub un morman de mizerii rezultate dintr-o administrație locală cu un deficit iremediabil de competență și respect față de cei pe care îi tratează ca pe o masă de vot! Dragă Fritz, ca locuitor al acestei urbe, îți adresez respectuos următoarele întrebări:
care sunt planurile tale pentru Timișoara pe care o păstorești de ani de zile? Speech-ul tău politic sau live-urile tale din Piața Operei le țin timișorenilor de cald sau le umple farfuria cu mâncare?

Companiile prietene, în contul cărora livrezi lunar banii timișorenilor cresc calitatea vieții localnicilor în vreun mod inedit, pe care noi, plebea nu-l pricepem? Parti-pris-urile pe care credeai că le ai cu liderii tăi de la național (sau mai grav, internațional) s-au dovedit „avantajoase” în vreun fel pentru cei cărora le-ai promis o revoluție a bunei guvernări locale?
Spuneai dragă Fritz, că Timișoara te-a învățat să fii timișorean, însă din păcate ai rămas corigent la această „materie”! Pentru toate acestea și multe altele, Fritz stai jos, ai nota 4!”, spune Narcis Bobic Sabin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.