Trocurile dintre partide și „datoriile” Admministrația Fritz, contestate și de „patrioții” din Timiș

Alianța pentru Patrie Timiș contestă în mod vehement tot ce întâmplă negativ în administrația timișoreană. Pe scurt, primarului i se amintește că acest oraș nu e al lui, deși Fritz este „păpușarul șef”.

„Blaturile politice sunt la ordinea zilei! Deși STPT (Serviciul de transport public Timișoara) este cu un picior în groapa și înghite constant sume din bugetul local, interesul primarului Fritz nu este acela de a aduce cel puțin pe linia de plutire această companie de stat ci să își achite „datoriile” fața de oamenii de casă ai USR-ului prin numirea acestora în consiliile de administrație ale companiilor de stat. Pe acest considerent a fost format și CA-ul STPT, care are în componență oameni loiali nu timișorenilor, ci USR-ului.

Evident, acest lucru nu ar fi fost posibil fără înțelegerile făcute pe sub masă cu PSD-ul transformat în ingredientul picant al fiecărei „afacere politică”, care de fiecare data s-au dovedit păguboase pentru timișoreni și spun asta pentru că acest lucru nu ar fi fost realizat fără contribuția voturilor PSD-istilor cu mandate de consilieri locali.
Dacă așa arată reforma societății despre care Dominic Fritz vorbea, îi transmit că în situația dată, nu discutăm în nici un caz despre vreo reformă făcută în interesul timișorenilor, ci doar despre o scenă veche, pusă în scenă de această dată cu actori USR-iști!
Fritz, nu uita, Timișoara nu-i a ta!”, spune Narcis Sabin Bobic, președinte Alianța Pentru Patrie Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.