UNPR își propune obiective mărețe pe viitor! Acesta își dorește ca partidul să revină un membru important pe scena politică. Pentru a ajunge însă la cotația din urmă cu trei ani este mult de muncă. În aceste condiții, liderul UNPR a venit la Timișoara, unde s-a întâlnit cu membrii și conducerile filialelor din regiunea de vest.

Gabriel Oprea a preluat din nou frâiele UNPR, după doi ani de pauză și trasează obiective importante șefilor de filiale.

Gabriel Oprea le-a trasat sarcini importante liderilor UNPR. În Timiș obiectivul este strângerea a 25.000 de semnături până în 28 martie pentru participarea la alegerile europarlamentare și mărirea numărului de membri de la 3.500 în momentul de față la 15.000, iar la alegerile locale de anul viitor, Oprea vrea un scor de cel puțin 10%.

”Am lipsit doi ani de la acest partid, acum m-am întors înapoi și suntem pregătiți să ne reorganizăm, au început să vină foarte mulți colegi înapoi. La sfârșitul anului 2015 aveam peste 500 de mii de membri de partid, eram cotați în sondaje cu peste 12% și eu personal avem, în încredereaa românilor, 32%. Ne-am prăbușit după plecarea mea, a fost un moment de confuzie, dar acum ne regrupăm din nou. Obiectivul nostru strategic este anul viitor, când ne propunem să ajungem iarăși la 10% la locale și să intrăm în Parlament cu peste 10%. Credem că putem reuși acest lucru, iar aici în Timișoara avem o echipă serioasă, oameni care cunosc politica, oameni ca domnul Bojin, ca domnul Răducanu, la ceilați colegi”, a spus președintele UNPR Gabriel Oprea la Timișoara.

Titu Bojin, președintele UNPR Timiș spune însă că unele obiective pot fi îndeplinite ușor, în timp ce altele mai greu, însă nu este imposibil. Spune asta referindu-se la faptul că trebuie să mărească echipa din județ. Mai exact, acesta trebuie să adune noi membrii, pentru a ajunge la 15.000, ținta propusă de Oprea. În momentul de față filiala Timiș, numără 3.000 de membri. Este adevărat că sarcinile pentru județul Timiș sunt foarte mari, aproape jumătate din sarcinile totale pe regiune ne revin, dar noi ne străduim să le îndeplinim. Vom începe să strângem semnături de săptămâna viitoare, cu numărul membrilor de partid va fi mai greu, pentru că nu vrem să facem adeziuni doar pentru a avea cât mai multe, ci vrem să fim convinși că cei care vin cu adeziunea către noi sunt și cu ”ștampila” practic. Nu avem țintă pentru europarlamentare și prezidențiale, ci anul viitor ne-am propus 10% pentru parlamentare și locale. UNPR Timiș are din 2016, de la alegeri, trei consilieri județeni, 58 consilieri locali, șase viceprimari, doi primari. De anul trecut avem și vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș. Suntem într-o alianță cu PSD Timiș și ne chinuim să o respectăm, atât timp cât o vor respecta și ei”, a spus Titu Bojin, președintele UNPR Timiș.

Articolul precedentUltimele noutăți din domeniul fiscal, prezentate antreprenorilor din județ!
Articolul următorPregatirile pentru”Diskoteka” au intrat in linie dreapta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.