Gala absolvenților din Facultatea de Arte și Design a UVT

Fiecare final de an universitar oferă studenților și cadrelor didactice din Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara prilejul de a reuni și oferi publicului timișorean rodul strădaniei de peste ani, a peste 125 de studenți.

Într-un eveniment vizual complex, absolvenții promoției 2016 își vor expune și susține lucrările de licență și disertație în cadrul GALEI ABSOLVENȚILOR, care va cuprinde în acest an trei momente importante. Deschiderea Galei va avea loc vineri, 15 iulie, la ora 10.00, în ambianța amplei expoziții organizate la Halele TIMCO din Timișoara, cu sprijinul galeriei Calina.

Sunt invitați să ia cuvântul prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, conf. univ. dr. Vică Adorian, decanul Facultății de Arte și Design și criticul de artă prof. univ. dr. Ileana Pintilie. Vor fi prezentate lucrări de pictură, grafică, sculptură, fotografie, animație 2D, film, proiecte de conservarea și restaurare, proiecte de design, obiecte de ceramică, lucrări textile, proiecte și piese vestimentare. Cu această ocazie, vor fi premiate cele mai bune lucrări ale absolvenților fiecărei specializări.

Un al doilea vernisaj va avea loc în 19 iulie, de la ora 17.00, la sediul INCUBOXX, cu prilejul prezentării unei selecții de proiecte de design. Tot în 19 iulie, la Iulius Mall, de la ora 19.00, va avea loc o spectaculoasă paradă de modă.

(Foto arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here