Universitatea Politehnica Timişoara organizează, în intervalul 18-26 iulie 2016, concursul de admitere pentru ciclul licenţă, la 56 de specializări oferite de cele 10 facultăți ale sale, din Timișoara și Hunedoara. Admiterea se face pe baza probelor de verificare a cunoştinţelor/abilităţilor sau pe bază de dosare, în funcție de specializarea dorită. Mai multe informații despre locurile disponibile pe facultăți și specializări pot fi găsite în următorul tabel.

Oferta pentru anul universitar 2016 – 2017 cuprinde 2200 locuri fără taxă şi peste 1000 de locuri cu taxă.

Candidaţii se pot înscrie în perioada 18 – 26 iulie, online sau  la sediile facultăţilor. Pentru facultățile care organizează probe de verificare a cunoștințelor (Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Arhitectură şi Urbanism), înscrierea se va face doar până în 23 iulie, urmând pe proba să se desfășoare marți, 26 iulie.

Rezultatele se afișează în intervalul 27-30 iulie, în 3 rânduri de confirmări, la fiecare dintre sediile facultăţilor UPT. Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul Universității Politehnica, la secțiunea Admitere.

UPT se numără printre puținele universități din țară care oferă cazare tuturor studenților săi, netimişoreni, în cele 16 cămine studențești (peste 5000 de locuri de cazare). Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferențiale. Studenții UPT își desfășoară orele de educație fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit și unul descoperit; terenuri acoperite și descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forță și fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehniști. De asemenea, studenții UPT beneficiază au acces gratuit la noua Bibliotecă – un spațiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultimă generație și spații proiectate pentru toate nevoile studenților: studiu individual sau în grup, ședințe de lucru internaționale etc.

 

Articolul precedentGala absolvenților din Facultatea de Arte și Design a UVT
Articolul următorArmă neletală confiscată de la un bărbat din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.