Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, partener în cadrul Proiectului transfrontalier România-Ungaria “Inițiativă Comună pentru Ocuparea Forței de Muncă” – JEDI, organizează marți, 12 decembrie 2023, cu începere de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroior de la Tisa nr.22, et.1), Gala de Premiere a poveștilor de succes din sistemul de învățământ profesional România-Ungaria.

Sunt invitați să participe toți actorii implicați, reprezentanți ai companiilor, școlilor și centrelor de formare, elevi și profesori.

Evenimentul, un prilej de a celebra școlile și liceele cu rezultate remarcabile, își propune să promoveze în rândul actorilor locali, beneficiile învățământului profesional și dual, și să stimuleze sprijinirea acestei forme de învățământ care reprezintă cheia unei societăți de succes din viitor.

Agenda evenimentului:
10:00-10:30 – Primirea participanților
10:30-12:00 – Festivitatea de premiere
12:00-13:00 – Networking buffet

Proiectul JEDI, finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020, este destinat creșterii gradului de ocupare a forței de muncă în regiunea transfrontalieră România-Ungaria, prin crearea condițiilor favorabile pentru o piață a muncii echilibrată pe termen lung. Partenerii de proiect sunt: Agenţia de Dezvoltare a Euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa, Episcopia Romano-Catolică Szeged-Cenad și Agenția de Dezvoltare Regională și Eurointegrare Homokhát, de partea maghiară și Consiliul Județean Timiș și CCIA Timiș – de partea română.

Articolul precedent11 Decembrie: Ziua în care Munții ne povestesc istoria
Articolul următorSchimbare de nume: E-Distribuție Banat a fost redenumită Rețele Electrice Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.