Gerald Simonis ofera gratuit masti de protectie locuitorilor din Mosnita Noua!

Fratele presedintelui PSD Timis ofera gratuit masti de protectie locuitorilor din Mosnita Noua. Aesta spune ca in prima faza a impartit 50 de masti apoi 400 iar acum mai are disponibile inca 500 de masti.

„Dragi Mosniteni, prima acțiune pentru Mosnita a inceput timid, cu 50 de măști.
Partea a doua a insemnat oferirea a peste 400 de astfel de masti de protectie impotriva COVID 19. Am primit multe solicitari, unele încă neonorate, având in vedere cererea mare.
Între timp am mai achizitionat încă 500 de măști de unica folosință, pe care am reușit sa le sigilam in pachete de câte 2 buc, pe care urmeaza sa le oferim gratuit câte un pachet la fiecare casa. Dacă locuiti in Mosnita și aveți nevoie de un astfel de set, va rog sa-mi lăsați un comment, iar eu vă voi contacta in privat și le voi aduce la domiciliul dumneavoastră in cursul săptămânii viitoare. Ii rog pe cei care au facut solicitari care nu au fost onorate, sa îmi trimită un mesaj in privat și va promit ca am sa ajung si la dvs. Nu ne vom opri aici, actiunea pentru sanatatea Mosnitenilor va continua si in saptamaniile viitoare!”, a scris pe pagina de facebook Gerald Simonis.

Pana in prezent mai multe primarii din Timis au oferit gratuit cetatenilor masti de protectie. La Mosnita Noua una dintre cele mai bogate comune din judetul Timis lucrurile nu stau la fel. Liberalul Florin Bucur inca nu a reusit sa onoreze promisiunile din campania electorala din anul 2016 asa ca despre masti nici nu mai incape vorba.

1 COMENTARIU

  1. PSD nu va avea candidat sau va avea cârpe cu rol de candidati la Dudeştii Noi şi Sânandrei, unde vor candida pentru funcţia de primar foşti pesedişti: Raymond Rusu, actual PSD la Becjcherec, va merge viitor primar PNL la Dudeştii Noi şi Florin Claudiu Coman, actual PSD, va fi viitorul primar PNL la Sânandrei. Totul pentru ca Gerald să îi urmeze în funcţie atât de nepopularului Bucur la Moşniţa. Calcule şi blaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here