Gospodărie în flăcări la Tomnatic! Patru persoane s-au ales cu arsuri pe corp

Incendiu de proporții ieri după-amiază în comuna timișeană Tomnatic! O gospodărie a luat foc, iar patru persoane s-au ales cu arsuri pe corp.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat la ora 15:57, referitor la un incendiu izbucnit la o casă de locuit în comuna Tomnatic. La locul intervenției s-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un elicopter SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe SAJ, șapte subofițeri și un ofițer.

La sosirea echipajelor s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o încăpere din acea locuință. Au fost identificate patru persoane adulte cu arsuri (două victime cu arsuri în proporție de 60-70% și două cu arsuri în proporție de 20-30% din corp). De asemenea, au mai fost evacuați încă patru adulți și doi copii.

După ce victimele au fost predate echipajelor medicale pentru transportul la Spitalul Județean Timișoara, incendiul a fost lichidat, cauza incendiului urmând a fi stabilită în urma anchetei efectuate de o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here