Grindeanu, întrevedere cu președintele Iohannis. Se așteaptă răspunsul decisiv

0
76

Președintele Iohannis a avut astăzi o întrevedere cu șeful CJ Timiș, Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier. Întâlnirea a durat aproximativ o jumătate de oră.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au anunţat miercuri seară că au trimis un document, atât pe email, cât şi prin fax, preşedintelui Iohannis cu noua propunere a alianţei la funcţia de premier. În plus, vor trimite şi o scrisoare preşedintelui, în care se prezintă un argument pentru care ar trebui să accepte această nouă nominalizare a lui Sorin Grindeanu.

Reamintim, prima propunerea făcută de Liviu Dragnea, care o viza pe Sevil Shhaideh premier, a fost respinsă fără argumente de către Klaus Iohannis. Dragnea și Tăriceanu au avertizat că dacă și aceasta nominalizare va fi respinsă, Iohannis va fi suspendat din funcție.

UPDATE: Președintele Iohannis consideră propunerea PSD – ALDE de nominalizare pentru funcția de premier a lui Sorin Grindeanu mai bună decât Sevil Shhaideh, afirmă surse din Administrația Prezidențială.

Decizia președintelui Iohannis nu va fi anunțată astăzi.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here