Grupul PSD din Consiliul Local îl acuză pe edilul Timișoarei de minciună şi dezinformare

11028798_10203556643827997_1066136629_o

Războiul dintre grupul PSD Timișoara și primarul Nicolae Robu continuă. Motivul pentru care social – democrații au răbufnit de această dată este subiectul privind finanțarea echipei de fotbal ACS Poli.

După ce edilul i-a făcut cu ou și cu oțet în cadrul ședinței de plen de marți, aceștia au luat atitudine. Sătui să fie arătaţi cu degetul și acuzați că nu susțin fotbalul de performanţă, PSD-iştii reacţionează dur şi îl acuză pe Nicolae Robu de minciună şi dezinformare. “Primarul Nicolae Robu continuă să mintă şi să dezinformeze cu bună ştiinţă timişorenii, adică exact oamenii care spune că îl susţin în proporţie covârşitoare. Minciuna are, însă, picioare scurte. Şi este mai mult decât verificabil că bugetul echipei ACS Poli Timişoara nu a fost redus. În fapt, este vorba de relocarea unei părţi din cele 7 milioane de lei către Centru de Copii şi Juniori, o măsură pe care noi o considerăm mai mult decât legitimă. <<Grupul împotriva Timişoarei>>, aşa cum numeşte edilul oraşului nostru consilierii municipali ai PSD, este acelaşi grup care a făcut eforturi deosebite pentru ca mai mulţi bani să fie alocaţi şcolilor şi spitalelor, reprezintă aceiaşi oameni care cred cu tărie că parcurile Timişoarei şi locurile de joacă ale copiilor trebuie să fie curate. La fel de mult credem şi că o parte din acea mare sumă de bani cu care contribuim la bugetul ACS Poli trebuie investită în viitorul fotbalului timişorean. Dacă toate acestea înseamnă cu suntem împotriva Timişoarei şi a timişorenilor, ne asumăm titulatura dată de primarul Robu”, spune grupul PSD Timișoara.

De asemenea social – democrații îi atrag atenția edilului asupra comportamentului și limbajului pe care acesta îl foloșeste la adresa lor, susținând că nu sunt demne de un primar al unui oraş de talia Timişoarei. “Suntem deschişi dialogului, cu condiţia ca acesta să fie unul civilizat şi constructiv. Din nefericire pentru noi toţi, se pare că este imposibil”, semnează grupul PSD din Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.