„Meci foarte important, dar nu decisiv”. Ripensia – Poli, capul de afis al weekend-ului sportiv

ripensia-poli

ripensia-poli

Asteptat cu sufletul la gura de toata suflarea fotbalistica din oras, Ripensia – ASU Poli, derbiul Ligii 4 Timis va avea loc sambata, de la ora 16, pe stadionul Dan Paltinisanu. atmosfera va fi cu siguranta incendiara, iar ambele echipe isi doresc cu ardoare victoria, si pentru sefia campionatului, dar si pentru suporteri.

Gazdele de la Ripensia pun la bataie multe surprize la acest joc. ”Am făcut paşi importanţi în partea de comunicare. Transmiterea în direct e una dintre ele. Se adaugă revista Ripensia Sport Magazin, prezentă şi online, acum trimestrial. Un alt eveniment, Ripensia va avea imn. Toţi îl vor putea auzi, va fi promovat pe siteul nostru. La evenimentul de sâmbătă va fi făcut un documentar de către autorii cărţii dedicate lui Nicolae Simatoc, printre care e şi Octavian Ţîcu… Avem nevoie de multe resurse, am reuşit să sporim de la an la an…”, a declarat preşedintele trupei ros-galbene, Radu Ienovan. ”Vom avea cred o noutate absolută, livestream, transmisia începe la 15.30, cu interviuri, prezentări de lot, jucători, culminând cu transmisia meciului. S-a constituit o echipă operativă destul de numeroasă. Vor fi patru camere, trei de la nivel superior, una la nivelul solului. Octavian Stăncioiu şi Emeric Dembroschi vor comenta partida, încă o persoană va fi la interviuri”, a spus Erol Baeram, vicepreşedinte la FC Ripensia.

Cat despre joc: ”Nu cred că partida e decisivă, indiferent de rezultat campionatul se joacă până la capăt. Desigur, dacă pierdem şansele scad considerabil, dar nu total. Cred că e deschis în continuare pentru că pe lângă aceste echipe există un nucleu destul de important de formaţii care s-au consolidat. Există un alt grup care se străduieşte să susţină trendul şi să-şi îmbunătăţească situaţia. Au oricum jucători de valoare, care au nume din eşaloanele superioare. Pot oricând să creeze o surpriză. Sigur, e regretabil că din două echipe care pot face parte cu succes cel puţin în eşalonul trei, dacă nu şi în al doilea cum multă lume spune, va urca doar una la finele campionatului, deşi nu se ştie, la cum se desfăşoară lucrurile în România”, a declarat Radu Suciu, managerul clubului.

Dinspre cealalta parte, pregatirile sunt in toi… Fanii alb-violeti s-au mobilizat toata saptamana, au facut evenimentul cunoscut peste tot si se asteapta o prezenta record… pentru acest nivel.

Un meci greu, pentru că se întâlnesc două echipe bine organizate din toate punctele de vedere. Ambele echipe sunt peste nivelul Ligii a IV-a. Cu unele îmbunătățiri, aș spune chiar că tind spre Liga a II-a. Sunt cluburi care au plecat de jos și e păcat că la sfârșitul sezonului doar una poate urca mai sus. Rezultatul e imprevizibil. Nu cred că e un meci decisiv, dar important. Nu se va decide campioana după acest meci, dar câștigătoarea va lua o opțiune serioasă. Noi tratăm și acest meci, la fel ca pe toate celelalte, la victorie și sper să o obținem”, a declarat Leo Naidin, capitanul alb-violetilor. De aceeasi parere este si tehnicianul Sorin Brindescu: „Este un meci foarte important, dar nu decisiv. Indiferent de rezultat, campionatul se poate juca pana in ultimul minut al prelungirilor ultimei etape, asa cum a fost si sezonul trecut”.

Despre biletele pentru meci

Accesul pe stadion la derby-ul de sâmbătă dintre Ripensia și ASU Poli se va face la Tribuna 1 și Peluza Sud, iar prețul unui tichet, indiferent de opțiune, este de 10 lei;
Tribuna a 2-a este deschisă doar pentru accesul jurnaliștilor la masa presei, iar Peluza Nord este închisă;
Copiii și tinerii sub 18 ani, cât și persoanele trecute de 60 de ani vor putea intra gratuit pe stadion;
În incinta stadionului nu se va putea circula de la Tribuna 1 la Peluza Sud și invers;
Bilete pot fi achiziționate de la sediul clubului nostru (Hotel Casa de la Rosa, Calea Urseni, nr 16 B) începând de miercuri după-masa, urmând ca în ziua meciului, în preajma orei de disputare, să poată fi cumpărate de la stadion.
Alte locuri de unde se pot achizitiona tichete, sunt locatii partenere ASU Poli:
Club D’arc Timisoara (Piața Unirii, nr. 5)
Bierhaus :: Bunker :: Docks (str. E. Ungureanu, nr. 15)
Banat Souvenir (str. Lucian Blaga, nr. 10)
Restaurant Yugoslavia (str. Protopop G. Dragomir, nr. 10)

In tur, Poli s-a impus dramatic cu 2-1, pe final de joc chiar daca juca in inferioritate., Partida s-a disputat pe stadionul CFR, fara spectatori. Cele doua echipe s-au mai intalnit sezonul trecut si in Cupa Romaniei, alb-violetii mergand mai departe, dupa ce s-au impus la loviturile de departajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here