Hai la Stand-Up Comedy! Partidul Comedianților Români în frunte cu Bordea și Micuțu, la Timișoara!

În data de 9 noiembrie, Partidul Comedianților Români convoacă poporul carpato-danubiano-pontic la discursul umoristic destoinic, prezidat de Bordea şi Micutzu, la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, la două spectacole de Stand-Up Comedy: unul de la ora 18.00 și altul de la ora 20.30.

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Cortea Nelu, Popa Claudiu şi Florin Gheorghe.

Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Veniți să luați parte la Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români de la Timișoara! Haideți să ascultăm împreună cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Spectacolul nu este recomandat minorilor.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-bordea-micutzu-partidul-comediantilor-romani-show-2-46483/

Accesul pentru primul show se va face începând cu ora 17.00, iar pentru cel de-al doilea show, începând cu ora 19.30.

Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție 10 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here