Vasile Blaga prezent la lansarea candidaților la primăriile din Timiș și CJT

Eveniment important pentru liberalii din Timiș. Aceștia și-au lansat astăzi la Sala OLimpia candidații la primării și Consiliul Județean.

Primele locuri la CLT în clasament au rămas aceleași. Cap de listă este Dan Diaconu, urmat de Ștefan Sandu, Grigore Grigoriu, Simion Moșiu și Radu Dimeca. Pe locul al șaselea se află Adrian Lulciuc, urmat de Daniela Mariș, care îi ia locul Olimpiei Oprea. Lista continuă cu Adelina Tîrziu, Lorenzo Barabaș, Robert Kristof, Lucian Căldărariu, Ciprian Mihok,  Alin Sîrbu, Vasile Vesa, Ciprian Orhei, Lavinia Hogea, Clarisa Rădulescu, Stoia Adrian, Claudiu Dragomir și Nicolae Colhon.

Prezent la eveniment a fost și copreședintele la nivel național, Vasile Blaga. Absentă a fost copreședintele Alina Gorghiu, care le-a transmis colegilor de partid un mesaj video de încurajare.

Potrivit co-președintelui PNL Timiș Dan Popa la alegerile din iunie 2016 liberalii au 1.638 de candidați. Dintre aceștia, 28% sunt tineri sub 35 de ani, iar 19% femei.”Dintre aceștia, avem șapte doamne care candidează, toți cu șanse reale. Vreau să le multumesc primarilor noștri care sfidând orice  presiune a PSD-ului au sfidat efectiv Ordonanța 55 și sunt prezenți aici în sală (…)Dorim să câștigăm Consiliul Județean Timiș cu majoritate pentru a numi noi președintele și vicepreședinții. Dorim să câștigăm Primăria Timișoara cu majoritate în Consiliul Local, dorim să câștigăm minim șapte orașe și 40 de primării”, a transmis co-presedintele PNL, Dan Popa.

La rândul său, Vasile Blaga a spus că alegerile din iunie nu vor fi ușoare, însă este sigur că PNL va ieși triumfator în lupta cu social-democrații. “Votați PNL și reprezentanții lui. Acest lucru trebuie să-l transmiteți în fiecare oraș, comună, sat, municipiu. PSD-ul de astăzi este mai rău decât cel de ieri”, i-a îndemnat Vasile Blaga pe cei prezenți la eveniment.

Deputatul Alin Popoviciu, candidat la CJ Timiș din partea PNL, a dat asigurări că în județul Timiș nu vor mai exista până în 2020 străzi neasfaltate. În plus, vor fi făcute investiții masive în domeniul sanitar și educațional, iar turismul va fi dezvoltat.“Vrem ca banii dumneavoastră cu care plătiți taxe și impozite să rămână acasă. Împreună cu celelalte județe putem trece prin această țară. Vrem să schimbăm, aici amintesc Arad, Cluj, Bihor, Brașov, Constanța…Toate aceste județe vor ca banii lor să rămână acasă. Investițiile sunt un punct important. În acest județ vom crea un pol de dezvoltare regional, în afară de Timișoara și Lugoj, unde prioritatea numărul 1 va atrage investitori și va crea locuri de muncă”, a precizat Alin Popoviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here