Hoțul neprins, negustor cinstit… Spune un proverb. Este și cazul unor hoți de buzunare din Timișoara care s-au luat la harță cu oamenii legii.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare pe mijloacele de transport în comun împreună cu controlorii R.A.T.T, au intervenit pentru a preveni comiterea de noi furturi din buzunare pe linia tramvaiului 2. Astfel, în timp ce se aflau la stația Poșta Mare, au observat în stația de vizavi patru bărbați cunoscuți ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care, la observarea patrulei, s-au urcat în tramvaiul cu numărul 2, sperând să scape astfel, crezând că polițiștii locali se vor deplasa în direcția opusă.

Este vorba despre patru tineri de 19 de ani, 29 ani, 33 de ani, respectiv 37 de ani. Polițiștii locali s-au urcat după ei în tramvai și au atenționat populația să aibă grijă, deoarece sunt suspecți de furturi în mijlocul de transport. Auzind acest lucru, doi dintre cei patru au devenit agitați, recalcitranți și au început să adreseze injurii la adresa polițiștilor locali. Imediat au fost coborâți din tramvai și sancționați pentru proferarea de injurii și expresii vulgare, conform Legii 61/1991 republicată.

Poliția Locală încearcă în acest fel, pe lângă luarea măsurilor în cazurile în care hoții sunt surprinși după comiterea faptei, să intervină și pentru prevenirea unor situații în care cetățenii să cadă victime acestei categorii.

 

Articolul precedentPeste cincisute de șoferi amendați în câteva zile. Ce infracțiuni rutiere au comis
Articolul următorTeribilismul i-a adus o amendă usturătoare unui tânăr de origine germană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.