Teribilismul i-a adus o amendă usturătoare unui tânăr de origine germană

S-a răzbunat pe un ghiveci cu flori amplasat pe podul din zona Michelangelo din motive știute numai de el. Gestul său necugetat l-a costat mult, în schimb. Vorbim despre un tânăr de origine germană care amețit de alcool a intrat în atenția oamenilor legii din orașul de pe Bega.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 03.30, în zona Michelangelo, au surprins un tânăr de 20 de ani, din Germania, care a smuls unul din ghivecele de flori amplasate pe pod, aruncându-l mai apoi pe spațiul verde din apropiere.

Potrivit oamenilor legii, băiatul făcea parte dintr-un grup de mai multe persoane, toți tineri, care se deplasau dinspre Parcul Rozelor spre Complexul Studențesc. “În momentul în care a fost oprit pentru a fi legitimat nu s-a putut comunica foarte bine cu el pentru că era băut și nu știa limba engleză, doar germană. După identificare, acesta a fost sancționat cu amendă maximă pentru deteriorarea materialului dendrofloricol, faptă prevăzută și sancționată de HCL 371/2007 cu amenzi între 2.000 și 2.500 lei”, transmit reprezentantii Poliției Locale Timișoara.

Nu este prima dată când pe timp de noapte tineri străini, în special studenți, sunt depistați de polițiștii locali aflați în patrulare deteriorând sau distrugând bunuri publice sau private pe raza municipiului Timișoara, motiv pentru care Poliția Locală atrage atenția că o simplă glumă sau o faptă de teribilism ”stropite” cu alcool se poate tranforma în sancțiuni drastice ori în unele cazuri în dosare penale.

15178962_543109125878955_1155954707976209375_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.