Polițiștii arădeni au reținut trei tineri din județul Timiș, bănuiți de comiterea mai multor furturi de catalizatoare de pe raza județului Arad.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 28 aprilie – 07 iunie, cei 3 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, ar fi furat pe timpul nopții, prin tăiere, 27 de catalizatoare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Totodată, aceștia ar fi beneficiat de sprijinul a două persoane un bărbat de 35 de ani, din orașul Lipova, și o tânără de 18 ani, din orașul Pâncota, care le-ar fi asigurat transportul la comiterea faptelor, în prezent bărbatul fiind arestat arestat într-o altă cauză.

De asemenea, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

Articolul precedentAcuși Euro va bate cinciul! Nou maxim istoric
Articolul următorSiguranța alimentară, pe ultimul loc! Inspectorii DSVSA Timiș au dat amenzi de aproape 370.000 de lei în urma unor controale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.