Hoții care au furat bunuri de 10.000 lei prinși de polițiști

hoti apartamente

Au furat bijuterii și alte obiecte în valoare de 10.000 de lei dintr-o locuință din Timiș și s-au făcut nevăzuți.Vorbim despre doi indivizi care au dat spargere într-o gospodărie din Coșteiu. Totul s-a petrecut săptămâna trecută, iar de atunci li s-a pierdut urma.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurale Belinţ – Postul de Poliţie Coşteiu  au fost anuntați în noaptea de 18 spre 19 septembrie că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unei femei, iar din interior au furat mai multe bunuri: bijuterii, ceasuri, parfumuri, aparatură electronică, telefoane mobile, aparate foto-digitale şi articole vestimentare.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au identificat doi barbaţi de 20, respectiv 27 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile au fost predate păgubitei.

Cei doi hoți s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here