Echipa

Multipla campioană Cătălina Ponor a fost inclusă în echipa de gimnastică a României, alături de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolisan şi Silvia Zarzu, pentru Campionatele Mondiale de luna viitoare, potrivit anunţului de joi al UEG.

Echipa României este formată din gimnastele Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar (originara din Timisoara), Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, în timp ce Andreea Iridon este rezervă. Componenţa echipei poate suferi modificări până cu 24 de ore înaintea debutului competiţiei.

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs, în 12 septembrie, după trei ani de pauză, cu ocazia bilateralului România-Franţa, de la Izvorani, ea concurând la trei aparate. Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, după care şi-a anunţat retragerea din competiţii.

Campionatele Mondiale de la Glasgow vor avea loc între 23 octombrie şi 1 noiembrie.

Până atunci însă, ultima verificare a echipelor României, atât cea feminină, cât şi cea masculină, va avea loc, începând de vineri, la Sala Polivalentă din Bucureşti, unde sunt programate Campionatele Naţionale.

Vineri, vor avea loc concursurile masculine pe echipe şi la individual-compus, sâmbătă cele similare feminine, iar duminică sunt programate finalele pe aparate, atât la feminin, cât şi la masculin.

Articolul precedentHoții care au furat bunuri de 10.000 lei prinși de polițiști
Articolul următorVIDEO: Marian Vasile nemulțumit de gestionarea drumurilor din Timiș. Vezi ce propune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.