Hoții din tramvaie, la secția de poliție! Unde au fost prinși?

0
121

Polițiștii locali împreună cu cei de la Investigații Criminale, Compartimentul Furturi din Buzunare, aparținând Poliției Municipiului Timișoara au desfășurat o acțiune comună pentru descurajarea persoanelor care se ocupă cu sustragerea de bunuri de la călători.

Oamenii legii au prins două persoane, un bărbat și o femeie, cunoscuți ca hoți din buzunare, și au fost duși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii au acționat pe mai multe linii, cu preponderență pe zonele Traian până în Piața 700 și de aici pe zona centrală până la Gara de Nord.

”În cadrul acțiunii au și fost depistate două persoane, M.S. și M.M., cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care se aflau în zona Sinaia, aceștia fiind preluați de polițiști și duși la Secția 1 Poliție pentru verificări. Pe parcursul acțiunii au mai fost constatate fapte de natură contravențională, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru apelarea la mila publică, consum de alcool etc. Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite, existând permanent o preocupare în combaterea faptelor care contravin normelor legale de orice natură și în special a furturilor din buzunare care sunt comise pe mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora”, transmit cei de la Poliția Locală Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here