Poveste cu final… aşteptat! La data de 23 februarie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, ar fi fost șantajat cu privire la denunțarea acestuia pentru comiterea unui pretins viol asupra unei minore.

În fapt, un bărbat în vârstă de 23 de ani și soția acestuia în vârstă de 30 de ani, l-ar fi șantajat în schimbul unor sume de bani, pe un bărbat, în vârstă de 63 de ani, cu denunțarea la Poliție pe motiv că acesta ar fi comis un viol asupra unei minore, fapt dovedit ca nereal.

La data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 12:00, femeia a fost surprinsă în flagrant de polițiștii lugojeni după ce a primit suma de 10.000 de lei de la persoana vătămată.

Banii au fost restituiți persoanei vătămate, iar femeia a fost condusă la audieri, fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Azi, 17 aprilie 2024, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Articolul precedentRETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș
Articolul următorSalonul Industriei uşoare vine cu o nouă ediţie, specială de sărbătorile pascale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.