Având în vedere succesul de care se bucură SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 24 – 28 aprilie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de reînnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Peste 50 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000 – 1800.

Intrarea este gratuită.

Articolul precedentI-au înscenat un viol pentru a-l stoarce de bani. S-a întâmplat în Timiş
Articolul următorFlorin Drăgan, rectorul UPT: „Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atât la nivel județean, cât și la nivelul celor două municipalități”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.