Ilare BORDEAȘU, candidat ALDE la Primăria Timișoara: “Când putem schimba ceva noi, timișorenii, în Timișoara? În 5 iunie, mergând la vot!”(P)

Duminică, 5 iunie, puterea e la noi!

Timișoara este a fiecăruia dintre noi: a mea, a ta, a părinților și bunicilor noștri, a tuturor celor care locuiesc și plătesc aici taxe și impozite!

Singura zi în care NOI, timișorenii putem schimba ceva este data de 5 iunie. În 5 iunie puterea este DOAR în mâinile noastre! În 5 iunie avem ocazia să îi taxăm pe actualii cârmuitori ai administrației locale.

Fiecare metru pătrat de iarbă din parc este al nostru, al tuturor, şi pentru fiecare metru pătrat de iarbă sau de covor de iarbă plantat ar fi trebuit mai întâi să fim consultați!

Vi se pare normal ca doar centrul Timișoarei să fie îngrijit?

Fiecare cartier al Timișoarei ar trebui să arate ca un mic centru al orașului. În prezent numeroase cartiere au fost ignorate de actuala administrație, punându-se accent doar pe zona centrală și cartierul unde locuiește actualul edil șef.

Vi se pare normal să plătim pentru ceva ce nu ne este oferit?

Parcările din Timișoara. Un subiect controversat deja. Toți șoferii știu și văd că locurile de parcare din oraș sunt insuficiente dar cu toate acestea, fiecare șofer plătește pentru serviciul de parcare, lucru total incorect! Cum să ți se impună să plătești pentru ceea ce nu primești?

Vi se pare normal ca bolnavii de cancer sau cei cu probleme psihiatrice să fie tratați ca în prezent?

Spitalele din Timișoara, Spitalul de Psihiatrie “Eduard Pamfil”, Spitalul de Oncologie – sunt spitale vitale pentru timișoreni și care funcționează de zeci de ani în aceleași condiții precare și clădiri aflate într-o stare foarte proastă, deprimantă. Pentru ca timișorenii să beneficieze de servicii medicale de calitate este nevoie de un primar care să intre în dialog constructiv cu autoritățile centrale, astfel încât acestea să dea un interes mai mare sănătății.

Vi se pare normal ca Timișoara să fie codașă la capitolul centură ocolitoare a orașului?

Timișoara nu are încă o centură a orașului, există o singură urcare pe autostradă și aia foarte departe, traficul din oraș este infernal, iar despre poluare cu noxe de la diverse fabrici și praf nici nu mai are rost să vorbim. Vi se par normale toate aceste lucruri, dragi timișoreni?

Vi se pare normal să nu poți să te plimbi pe trotuarele din oraș?

Trotuarele din Timișoara ar trebui să le ofere mamelor cu cărucioare o plimbare plăcută, să nu-i sperie pe vârstnici că se vor împiedica, să nu fie un motiv de izolare în casă a celor care se deplasează în scaun cu rotile, doamnele să poată purta pantofi cu toc. Să nu mai vorbim de pistele de biciclete nefuncționale, întrerupte sau care se termină brusc.

Vi se pare normal să avem așa clădiri istorice frumoase și să nu le valorificăm prin reabilitare?

Clădirile de patrimoniu din oraş sunt o frumoasă bogăţie locală care prin decizia noastră ar trebui să fie reabilitate ca să evităm numeroasele accidente de până acum, când timișorenii mergeau liniștiți pe trotuar și s-au trezit că le-au căzut bucăți de tencuială în cap. Clădirile istorice ar trebui să fie o emblemă arhitecturală de care să fim mândri în faţa celor care ne vizitează.

Sunt foarte multe lucrurile care ne aparţin ca şi comunitate. Iar starea lor, felul în care arată ne influenţează viaţa de zi cu zi.

Vi se pare normal să continuăm să ne facem de rușine în toată țara cu palmieri, fântâni arteziene pe Bega și alte proiecte fantasmagorice?

Vă invit să vă gândiţi la aceste întrebări. La viaţa dumneavoastră de astăzi şi de ieri, dar mai ales la aspiraţiile dumneavoastră. Pentru obiectivele noastre de mâine avem nevoie de o repornire a Timișoarei, de un suflu nou, de o energie nouă și rațională. Nu de o continuare a unor proiecte fantasmagorice care continuă să ne denigreze imaginea orașului.

În 5 iunie avem ocazia, o dată la 4 ani, să alegem un primar rațional, corect, respectuos, un primar care să ne consulte înainte de a lua o decizie

În 5 iunie suntem chemaţi să ne exercităm un drept democratic câştigat cu sânge acum aproape 27 de ani. Atunci, zeci de mii de români au ieşit în stradă şi au spus că vor să aibă dreptul de a decide pentru ceea ce le aparţine, pentru ceea ce ne aparţine nouă tuturor. Avem dreptul de a vota pentru a ne încredinţa bunurile şi administrarea lor unui primar rațional, corect, respectuos, un primar care să ne consulte înainte de a lua o decizie pentru NOI, PENTRU VIITORUL NOSTRU ȘI AL COPIILOR NOȘTRI.

TIMIȘOARA MERITĂ NORMALITATE! TIMIȘORENII MERITĂ MAI MULT! Iar votul nostru poate schimba Timișoara de mâine!

Haideți să votăm în 5 iunie obiectiv, după ce am urmărit competențele candidaților, după ce am văzut pe pielea noastră cum am fost tratați în ultimii 4 ani sau dacă am contat câtuși de puțin în deciziile care s-au luat pentru noi, dacă am fost măcar o dată consultați real cu privire la o investiție făcută în Timișoara.

Dumunică, 5 iunie, puterea e la noi!

Pentru a le arăta că și noi contăm și că suntem o forță, trebuie doar să ne rupem puțin din timpul liber pentru a merge la vot. Doar uniți putem arăta cât de mult contăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here