CCIAT lansează un curs nou adresat entităților publice

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează cursul Controlul intern/managerial la nivelul entităților publice – Noutăţi legislative (OSGG nr.400/2015 – republicat).

Cursul are ca scop prezentarea măsurilor de control intern necesare pentru implementarea și  dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial – SCIM cât și abordarea unor modalități practice de implementare a acestuia în cadrul entităților publice, în concordanță cu Ordinul Secretariatului General al Guvernului nr. 400/2015.“Conform Art.28 din O.G. nr.119/1999 cu modificările și completările ulterioare, neîndeplinirea de către ordonatorul de credite a obligației de a elabora și prezenta raportul anual asupra sistemului de control intern / managerial se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 5.000 lei”, transmit reprezentanții CCIAT.

Cursul este în concordanță cu noul act normativ – OSGG nr.400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern/managerial al entităţlor publice, republicat.

Cursul se adresează următoarelor categorii de persoane: ordonatori de credite principali, secundari și terţiari; manageri din instituţii publice; auditori interni; membrii Comisiilor de Monitorizare constituite pentru Dezvoltarea şi Implementarea Sistemului de Control Intern Managerial – SCMI la nivelul entităţilor publice; membrii Echipelor de Gestionare a Riscurilor (EGR) constituite la nivelul entităţilor publice; responsabili cu gestionarea riscurilor de la nivelul structurilor funcţionale ale entităţilor publice; personal din entităţile publice implicat în procesul de dezvoltare şi implementare a SCMI.

Cursul se desfășoară în perioada 27 – 29 iunie 2016 (de luni până miercuri, între orele  16.00-20.00), la Centrul Regional de Afaceri. Taxa de participare este de 450 lei + TVA.  Membri CCIAT beneficiază de o reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor. La finalul cursului se eliberează un Certificat de Participare emis de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam.104 sau la tel. 0372185272, 0724604132, e-mail: anamaria.luca87@yahoo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.