În ce hal a ajuns PNL Timişoara! Poliţia a venit să facă linişte la alegerile interne

De PNL-ul Brătienilor înfiinţat încă din 1875 a rămas doar numele. Ce se întâmplă la alegerile interne din cel mai „occidental” judeţ al României, Timiş, frizează cu ridicolul…

Nici Ioan Luca Caragiale în „O scrisoare pierdută” comedia epică de moravuri sociale și politice, nu putea cuprinde ridicolul situaţiei.

Pe scurt, pentru că nu are rost să ne amăgim de calitatea peneliştilor din ziua de azi… Sâmbătă dimineaţa, după mai bine de două ore de scandal penibil, au fost oprite alegerile pentru organizaţia PNL Timişoara. Doar doi candidaţi au fost înscrişi, Cosmin Tabără, susţinut de conducerea judeţeană şi Raul Ambruş – sângele proaspăt, susţinut de aripa mai tânără. Ideea e că în ultimul moment mulţi dintre cei cu drept de vot au fost anunţaţi că nu mai pot vota, deoarece nu au buletin de „oraş”. De aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost nici măcar un pas.

Cei care l-au susţinut pe Ambruş s-au regăsit în această situaţie, ei nefiind nici măcar primiţi în Sala Capitol unde aveau loc alegerile. După scene desprinse din filme, să le ticem de comedie proastă, unii au forţat cordonul şi au intrat, la faţa locului fiind chemată şi Poliţia pentru a linişti apele! Alegerile au fost oprite, urmând a fi reprogramate.

Cu siguranţă, mulţi morţi s-au răsucit în morminte în această dimineaţă!

UPDATE: Ca ridicolul să meargă mai departe, ALEGERILE AU FOST RELUATE. Unul dintre candidaţi, Raul Ambruş a declarat că deşi Alin Nica, „şeful judeţului” a anulat alegerile, acestea se desfăşoară în continuare, după ce s-a primit AVIZ de la Bucureşti. Aşadar, după masă se va afla deznodământul acestor alegeri de desene animate…

UPDATE 2: Ca circul să continue, vom avea declarații oficiale… „Conferința de presă de la sediul PNL Timiș va avea lor la ora 14. Participă președintele interimar al filialei, Alin Nica, secretarul general interimar Dănuț Groza și deputatul Cosmin Șandru. Tema: Amanarea alegerilor de la organizatia PNL Timisoara”, este anunțul partidului, care azi și-a pierdut și ultima urmă de credibilitate!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here