În loc de un ștrand profitabl, mai bine ceva bani mărunți, prin închiriere. Încă o „afacere” de succes marca Buciu

Că nu se pricepe la gospodărirea Lugojului o știe deja toată lumea, doar că primarul Buciu duce ignoranța și incompetența la un alt nivel. Nivel de groază.

În timp ce în majoritatea localităţilor din ţară ştrandurile aparţinând primăriilor sunt afaceri de succes care aduc încasări consistente la bugetele locale, primarul Lugojului, Claudiu Buciu, renunţa la administrarea investiţiei de aproximativ 1,5 milioane de euro, realizată din banii lugojenilor şi astfel o va închiria pentru o sumă modică unui întreprinzător privat, scrie tucezici.medium.com.

Acest lucru se întâmplă la un an şi jumătate în care administraţia liberală a Lugojului, condusă de primarul Claudiu Buciu, nu făcut niciun demers pentru că ştrandul să funcţioneze şi lugojenii să beneficieaze de serviciile de agrement.

Ca să justifice decizia de a nu deschide ştrandul, se pare ca primarul Buciu a minţit lugojenii că Baza de agrement de la Ştrand nu poate fi deschisă fiindcă lucrările au fost realizate în bătaie de joc de către firma Matcon şi astfel este imposibilă darea în folosinţă a obiectivului fără nişte investiţii majore, spune acceași susră.

Asta, în condiţiile în care în puţinele luni din anul 2019, în care ştrandul a fost deschis pentru lugojeni prin decizia fostului primar, încasările zilnice ajungeau la peste 5000 de lei pe zi. Cam asta înţelege primarul Buciu că înseamnă administrarea eficientă a domeniului public al Municipiului Lugoj şi atragerea de venituri suplimentare la bugetul local.

1 COMENTARIU

  1. Un “ bun gospodar” care nu este în stare să gestioneze nimic. Asta da afacere curată. Baza sportivă Ștrand închiriată pentru 5.500 de lei pe lună. Oare știe primarul și viceprimarul că încasările lunare, la un preț de 10 lei biletul, au fost în medie de peste 200.000 de lei pe lună?
    Încă o surpriză pe care o pregătește Buciu împreună cu o eventuală firmă de casă. Lugojeniii să se aștepte la un preț al biletului de intrare de 25-30 lei/zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here