Marele „profesionist” a rămas fără fotoliu! Buciu a pierdut definitiv postul de primar

Poveste cu final aşteptat. După ce a „păcălit” lugojenii cu promisiuni deşarte, „marele” om politic Claudiu Buciu s-a umplut de respect şi a rămas definitiv fără postul de primar.

Curtea de Apel Timisoara a respins recursul formulat de Claudiu Buciu împotriva hotărârii Tribunalului Timiş, care a stabilit că măsura luată de prefectul Mihai Ritivoiu este corectă. Reamintim, prefectul de Timiş l-a destintuit pe Buciu în vară, după ce a constat că pentru o perioadă, acesta a avut domiciliul în străinătate.

Buciu trăieşte însă într-un film propriu şi rămâne în Primăria Lugoj pentru a duce mai departe proiectele… va fi cel mai probabil city-manager! “Instanța a decis definitiv că Ordinul Prefectului prin care am fost demis din funcția de primar, rămâne valabil. Astfel, instanța consfințește o situație care durează din 8 iulie 2022, data la care am fost demis. Cel mai probabil această situație va dura până la următoarele alegeri pentru funcția de primar. Am decis să rămân în Primărie, până acum în calitate de consilier al Primarului Interimar, iar de acum înainte într-o calitate pe care o voi discuta cu Primarul Interimar, Bogdan Blidariu. Nu e important ce funcție dețin în Primărie, important este să ducem la capăt zecile de proiecte de finanțare depuse precum și, la fel de important, să reformăm Primăria și să consolidăm societățile nou înființate”, a postat Buciu, primar care s-a remarcat mai mult pentru cheltuieli nejustificate şi proiecte fără rezultat, decât pentru ceva cu adevărat util pentru locuitorii de pe Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.