Incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Timișoara

Clipe de groază pentru locatarii unui bloc din Timișoara. Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută. Totul s-a întâmplat după ce scara blocului a luat foc, de la un chiștoc de țigară, nestins.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și 13 subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției s-au găsit două canapele depozitate pe holul blocului, la etajul 3, care au ars, de la acestea fiind afectate și cablurile electrice și contoarele de gaz aflate în apropierea focarului.

În urma incendiului a rezultat foarte mult fum, o persoană suferind o intoxicație ușoară cu fum dar care a refuzat transportul la spital. Au fost evacuați 28 de adulți și trei copii.

Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în spații neamenajate, incendiul izbucnind, cel mai probabil, de la o țigară aprinsă, în zonă fiind găsite mai multe resturi de țigări.“Reamintim faptul că fumatul în spațiile publice neamenajate în acest scop este interzis, fiind sancționat de legislația în vigoare, iar în urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante și chiar pierderi de vieți omenești”, transmit reprezentanții ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here