Studenții și absolvenții în căutare de joburi, invitați la Zilele Carierei

Au mai rămas doar 13 zile până la cea de-a IX-a ediţie a ,,Zilelor Carierei”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-27 octombrie 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc, în intervalul 10:00-18:00.

Proiectul implementat de către Universitatea Politehnica Timișoara prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră a crescut organic și se bucură de interesul unui public tot mai variat. Până în prezent au confirmat prezența la eveniment 43 de companii. La recomandarea participanților, în program a fost introdusă secțiunea „De vorbă cu specialiștii”, unde cei interesați au ocazia să ia parte la o discutie liberă cu reprezentanții unui anumit departament al companiilor, în cea de-a doua zi de târg.

Pe lângă ofertele de muncă și de practică, „Zilele Carierei” mai așteaptă vizitatorii cu workshopuri și concursuri tematice organizate de companiile participante, precum și cu o serie de alte activități relevante pentru alegerea unui traseu profesional.

zilele carierei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here