Încep pregătirile pentru înscrierile la Târgul de Crăciun. Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de – a X – a ediţie a Târgului de Crăciun.

Acesta va avea loc în perioada 1 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017.Expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Crăciun vor trebui să depună o cerere în intervalul 24 octombrie – 4 noiembrie 2016, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara. Dosarul trebuie să conțină un formular (word) de participare la Târgul de Crăciun; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat; copie contract de colectarea şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

Programul este: luni – vineri 11.00 – 15.00.

Căsuţele vor fi amplasate în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Parcului Copiilor “Ion Creangă” şi în piaţeta de lângă Şcoala Generală nr. 30, în zona Soarelui. Expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare. Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele).

În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată.

Articolul precedentMarilen Pirtea nu va renunța la mandatul de rector și nici de deputat PNL Timiș
Articolul următorPNL Timiș va avea propria „televiziune” online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.