casute Targ d Paste

 Cea de-a opta ediţie a Târgului de Paşte va avea loc la Timișoara în perioada 27 martie – 16 aprilie. Astfel, municipalitatea dă startul înscrierilor. Comercianţii care sunt interesaţi să participe la Târgul de Paşte pot depune cereri la Primărie începând de luni, 23 februarie și până în 6 martie.

Solicitările se depun la camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele nr. 3 şi 4, pentru Direcţia Comunicare, după următorul program: luni, miercuri, joi şi vineri între orele 8.30-16.30, iar marţi între 8.30-18.30. La dosar trebuie depuse mai multe documente: un formular de participare, CD cu lista şi pozele produselor comercializate, fotografii ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine una, copie după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit în una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ, certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate etc. Totodată, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna funcţionare.

Cei care comercializează produse alimentare trebuie să obţină în prealabil un aviz din partea Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Târgul este organizat de Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului. Căsuţele comercianţilor vor fi amplasate în centrul oraşului, în Piaţa Victoriei, şi, în funcţie de numărul solicitărilor, în piaţeta din cartierul Soarelui, din faţa Şcolii 30, şi în zona Dacia.

Articolul precedentAccident de circulație! Două persoane au murit pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj
Articolul următor„Practica nu-i efemeră, e un pas în carieră!”… la UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.