Primăria Timişoara anunță că în perioada 18 – 27 august, se vor executa lucrări de deratizare pe domeniul public al municipiului, de către firma Coral Impex.

Produsele folosite sunt:

  • Deration Pellet , avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor ;
  • Colbrom Pastă Cerată avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor

”Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole), Tip 14 (Rodendicide) si sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii şi se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătăţii. Personalul implicat in execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în  conformitate cu  legislatia în vigoare si este dotat cu echipament de protectie corespunzator”, spun reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a rozătoarelor.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii va fi prelungita.

 

Articolul precedentNumărul cazurilor de coronavirus continuă să crească! 371 de infectări au fost raportate azi
Articolul următorPrimăria Lugoj plătește 55.000 de lei pentru un studiu, pentru viitorul serviciu de transport public al orașului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.