Încep lucrările de deratizare la Timișoara! Se va acționa în perioada 18-27 august

Primăria Timişoara anunță că în perioada 18 – 27 august, se vor executa lucrări de deratizare pe domeniul public al municipiului, de către firma Coral Impex.

Produsele folosite sunt:

  • Deration Pellet , avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor ;
  • Colbrom Pastă Cerată avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor

”Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole), Tip 14 (Rodendicide) si sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii şi se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătăţii. Personalul implicat in execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în  conformitate cu  legislatia în vigoare si este dotat cu echipament de protectie corespunzator”, spun reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a rozătoarelor.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii va fi prelungita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here