Primăria Lugoj plătește un nou studiu pentru proiecte viitoare. De această dată, este vorba despre serviciul de transport public, care urmează să funcționeze separat de Meridian, așa cum explică reprezentanții primăriei.

Studiul va dezvălui cele mai bune rute pe care autobuzele care vor circula prin Lugoj vor merge, dar și alte detalii legate de transportul public, cum ar fi prețul biletelor, oferta pentru elevi, studenți și pensionari, noi stații și autobuze.

“Expiră contractul de transport al Meridianului. Este o concesiune a serviciului de transport. Pentru a atribui serviciul din nou, este obligatoriu acest studiu. Care ne va spune ce trasee sunt necesare, ce stații, ce tarife se pot practica, ce tipuri de mijloace de transport trebuie folosite. Vom cumpăra între 8 și 10 autobuze pentru transport școlar cu 22+1 locuri. Licitația se va lansa în luna octombrie. Meridian nu va mai primi licență. Îl vom atribui noii societăți de transport local, care este deja înființată”, a declarat Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Licitația a fost câștigată de o firmă din București, aceeași firmă care a câștigat și refacerea PUBG-ului orașului.

 

SURSA: lugojeanul.ro

Articolul precedentÎncep lucrările de deratizare la Timișoara! Se va acționa în perioada 18-27 august
Articolul următor3 turnee de tenis de masa pe care poti paria dupa Olimpiada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.