În perioada următoare, în orașul Buziaș începe curățenia generală de primăvară. Aceasta se va desfășura în perioada 4 -8 aprilie.

Proprietarilor de imobile (case individuale), asociaţiilor de proprietari/locatari, instituţiilor publice, agenţilor economici le revine obligaţia să depună în ordine, la bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia, resturile provenite din tăieri de corecţie, ramuri tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru şi legate în snopi, deşeurile şi obiectele ce se colectează în cadrul campaniei ecologice de primăvară. “Săptămâna viitoare vom demara înștiințarea populației, iar în perioada 4-8 aprilie vom recolta deșeurile. Gospodarii își pregătesc pomii din fața casei și crengile, produsele pe care le vom lua și le vom transporta la momentul pe care îl stabilim, înspre locurile unde le vom toca și folosi pentru diverse activități. Produsele electronice vor fi puse în valoare și trimise spre diverse”, spune primarul orașului Buziaș, Alger Ilaș.

Se interzice proprietarilor de imobile (case individuale), asociaţiilor de proprietari/locatari, instituţiilor publice, agenţilor economici scoaterea şi depozitarea pe domeniul public în cadrul curăţeniei generale de primavară a deşeurilor rezultate din amenajări interioare şi a deşeurilor rezultate din curăţirea pivniţelor şi a podurilor (moloz, praf de cărbune, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte).

Nerespectarea prevederilor legale se sancţionează contravenţional cu amendă de la 500 – 1.000 lei pentru persoane fizice şi de la 1.000 – 2.000 pentru persoane juridice.

Articolul precedentCum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo pentru Banat
Articolul următor“Aeroportul Buziaş”, punctul forte de atracţie al oraşului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.