Primele zboruri de vacanţă vor decola săptămâna viitoare de la Timişoara! Cursa care va da startul sezonului estival va duce primii turişti pe litoralul Mării Mediterane, în Turcia (Antalya), luni – în 29 mai.

Pentru fiecare sezon estival, administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara creează condiţii comerciale şi operaţionale pentru ca, noi destinaţii de vacanţă să fie disponibile din Timişoara. Anul acesta, direct din Timişoara, locuitorii din zona de vest a ţării pot ajunge cu avionul pe litoralul Mării Mediterane, Mării Balearice, Mării Ionice, Mării Negre şi Mării Egee”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu.

În luna iunie se va da startul şi pentru celelalte curse charter spre destinaţii de vacanţă: Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar şi spre Palma de Mallorca, această destinaţie fiind noutatea acestui sezon estival.

Alături de aceste destinaţii, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona). Şi litoralul Mării Negre este acum la o distanţă de numai o oră şi 15 minute de Timişoara, datorită cursei regulate spre Constanţa care va începe în 16 iunie.

O veste bună şi pentru locuitorii din Arad şi Oradea: ei vor beneficia de transfer către aeronava care îi va duce spre vacanţă direct din Timişoara. Agenţiile de turism vor pune la dispoziţie autocare şi microbuze ce vor face legătura între Oradea, Arad şi aeroportul Timişoara, astfel încât pasagerii să ajungă la timp, în mod organizat, pentru a se îmbarca spre destinaţiile de vacanţă cu zbor direct din Timişoara, fără cheltuieli suplimentare pentru parcarea auto din aeroport. Transferul de la Oradea sau Arad la Aeroportul Timişoara şi retur este asigurat gratuit de agenţiile de turism.

Graficul de operare al curselor auto pentru transfer de la/la aeroportul Timişoara îl găsiţi la agenţii de turism sau pe site-ul www.aerotim.ro. Companiile şi tour-operatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Iată aici programul zborurilor:

Articolul precedentJandarmii, la datorie în acest sfârșit de săptămână!
Articolul următorBraconier, prins în trafic! Ce au descoperit polițiștii în mașina bărbatului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.