Jandarmii, la datorie în acest sfârșit de săptămână!

Jandarmii timișeni, pe baricade în weekend! Vor fi la datorie pentru asigurarea măsurilor de ordine la sfârşit de săptămână.

În perioada 26-28 mai 2017, aproximativ 90 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, la un număr de 25 manifestări cultural artistice, de protest şi sportive din judeţul Timiş.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

– cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemnea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222.229.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here