A început ancheta privind cazul vatmanului care a leșinat din cabina tramvaiului. Ce spune conducerea R.A.T.T

A început ancheta privind cazul vatmanului care a leșinat din cabina tramvaiului, punând în pericol și viața călătorilor. Reamintim, la sfârșitul săptămânii trecute un tramvai de pe Linia 4 din Timișoara a mers fără vatman două stații. Vatmanului i s-a făcut rău, s-a ridicat de la manșă și s-a prăbușit pe carosabil, ușa din dreptul său fiind deschisă.

Conducerea R.A.T.T anunță că a demarat o anchetă și în interiorul instituției, privind modul de respectare a procedurilor interne din Manualul Conducătorului de Tramvai. Potrivit R.A.T.T, principalul vinovat pentru producerea acestui incident este vatmanul care nu a respectat regulamentul și nu a mers cu ușile închise.”R.A.T.T. nu s-a mai confruntat cu un asemenea caz. Evenimentul a fost posibil pentru că vatmanul nu a respectat procedura internă din Manualul Conducătorului de Tramvai, care interzice circulaţia cu uşile deschise. Menţionăm că, în ciuda gravităţii evenimentului, siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol. În ceea ce priveşte sănătatea vatmanului în cauză, precizăm că acesta a fost la zi cu analizele medicale înaintea evenimentului de vineri, neavând nicio problemă medicală, fiind apt pentru a conduce tramvaiul. În prezent, starea de sănătate a colegului nostru este stabilă”, transmit reprezentanții R.A.T.T.

Reprezentanții RATT dau asigurări călătorilor că toate tramvaiele care rulează în Timişoara corespund din punct de vedere tehnic şi al sigurtanţei în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here