Polițiștii locali, la vânătoare de cerșetori

0
188

Polițiștii locali au depistat în numai câteva ore 15 persoane, din care opt adulți și șase minori, care se aflau la cerșit în special în apropierea lăcașurilor de cult din Timișoara. Astfel, la Biserica din zona Sinaia, au fost depistați trei adulți și patru minori, printre aceștia fiind o mamă cu patru copii. De asemenea, la Biserica din zona Baader se afla o mamă cu doi copii, un alt bărbat aflat în scaun cu rotile a fost depistat la Catedrala Mitopolitană.

cersetori

De asemenea, alte persoane au mai fost depistate apelând la mila publică în zona Calea Șagului, la ieșirea din oraș. Mamele cu copii au fost predate de polițiștii locali la centrul de pe str. Regina Maria, iar ceilalți adulți au fost predați centrului social de pe str. Telegrafului.

politie-cersetori-1

Polițiștii locali atrag încă o dată atenția cetățenilor orașului să nu ofere bani cerșetorilor care găsesc tot felul de metode pentru a impresiona. Lăcașurile de cult sunt zone frecventate în special în zilele de duminică, atât de către timișoreni, dar și de aceste persoane care trăiesc din cerșit, cetățenii reclamând de foarte multe ori faptul că nu se pot reculege în liniște din cauza acestor persoane.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here