Indian depistat la frontieră cu permis de ședere polonez fals!

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat la control un cetăţean indian care a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de ședere polonez fals.

Mai exact, ieri, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravița din județul Timiș, s-a prezentat pentru a intrat în țară un bărbat de cetățenie indiană, în vârstă de 30 de ani, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Serbia.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de ședere care avea însemnele autorităților din Polonia. Polițiștii au constatat însă, că documentul în cauză este fals.

Bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în Polonia și nu avea cunoștință despre faptul că ar fi fost fals.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here