Concurs de infracțiuni, în apropiere de frontieră! Ce a putut face un tânăr?

Un tânăr de 20 de ani a fost prins la volan fără permis de conducere de către polițiștii de frontieră. În plus, oamenii legii au stabilit că mașina este neînmatriculată, având numere false.

”Ieri, în jurul orei 17.00 polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au oprit în trafic pe comunicația DN 6, localitatea Cenad, un autoturism marca BMW, condus de cetățeanul român N.A., în vârstă de 20 de ani, având domiciliul pe raza județului Timiș. În urma controlului și verificării în bazele de date a reieșit faptul că autoturismul este neînmatriculat, numerele fiind luate de la alt autoturism, iar șoferul nu deține permis de conducere”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat având numerele false și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here