INEDIT: Piata online de fructe si legume in judetul Timis!

In această perioadă extrem de dificilă Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru își propune să pună în legatură comunitatea cu producătorii locali de : legume, fructe , mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, etc, deschizând în acest sens Piața Online pe pagina www.timisuldecentru.ro .

Momentan platforma este în dezvoltare, dar am început identificarea producătorilor locali dispuși sa livreze produse în condiții igienico-sanitare la domiciliul clientului.
Termenul de operaționalizare fiind de maxim 2 zile.
Prin acestă inițiativă doresc să ajute la:
– limitarea răspândirii virusului COVID-19 la nivelul județului Timiș;
– creșterea numărului produselor alimentare disponibile în posibilele zone afectate din județul Timiș;
– creșterea implicării comunității din județului Timiș în a susține economia locală, prin achiziționarea de produse alimentare direct de la micii producătorilor locali ;
– dezvoltarea rețelei de actori ai lanțului valoric alimentar și intensificarea cooperării dintre aceștia în următoarea perioadă.

Pe aceasta cale producătorii locali care doresc să se alăture inițiativei trebuie sa trimită pe adresa de mail contact@timisuldecentru.ro următoarele informații :
1.  Numele si prenumele;
2.Localitatea;
3. Produsele comercializate;
4. Prețul produselor;
5. Condițiile de livrare ( comanda minima, locațiile de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienților și în ce condiții );
6. Modalitatea de plată acceptată;
7. Date de contact;
8. 2 poze cu produsele comercializate

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here