Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și șase luni pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 25.01.2023, în jurul orei 16.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru a intra în țară, călătorind pe jos, un bărbat care a declarat verbal polițiștilor de frontieră că se numește G. A.,cetăţean român, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Timișoara.

Deoarece bărbatul nu deținea asupra sa niciun document, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române la data de 16.07.2020. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an și șase luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentProbleme Aline? Nica, acuzat oficial de TREI incidente de integritate. UPDATE: Cum se apără preşedintele CJT
Articolul următorUn şofer neglijent a intrat direct în magazinul unei benzinării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.