Infractor prins la timp înainte să fugă din ţară

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 6 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data 17 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe strada Apateu din municipiul Timișoara, de unde au sustras bani și bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000€.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 1 septembrie a.c., polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Timișoara, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri.

3 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Timișoara pentru audieri.

Ulterior, la data de 06 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au identificat pe raza județului Bihor, în apropierea vămii Borș, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, ulterior magistrații dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here