Mai doi paşi până la scoaterea păcănelelor din localităţi

Proiectul de lege iniţiat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, privind scoaterea tuturor aparatelor de păcănele la marginea localităţilor a trecut de Senat. Votul a fost unanim, urmând încă doi paşi pentru ca legea să intre în practică: votul în Camera Deputaților și promulgarea legii de către președinte.

Suntem cu un pas mai aproape de o realizare importantă: scoaterea păcănelelor din localități. Legea pe care am inițiat-o a trecut de Senat, primind un vot pozitiv în unanimitate, semn că toată lumea înțelege gravitatea situației. De asemenea, se pedepsește cu o amendă între 100.000 și 200.000 de lei accesul minorilor în incinta sălilor de jocuri, în primă fază, a doua abatere fiind pedepsită cu suspendare licenței, iar a treia duce la anularea acesteia.

Mai avem de făcut doi pași, votul în Camera Deputaților și promulgarea legii de către Președintele României și vă asigur că ne vom mobiliza pentru a duce la bun sfârșit acest demers”, a anunţat deputatul de Timiş, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here