INSOLVENȚĂ DE PE PRIMUL LOC ÎN TOPUL FIRMELOR?

Cosmin Sorban, acționarul majoritar (60%) al companiei Smart Fitness Studio, vrea insolvența pentru aceasta, deși a obținut primul loc la Topul Firmelor în anul 2018!

Cosmin Sorban, acționarul majoritar al celor mai cunoscute săli de fitness din Timișoara, s-a bucurat ca un copil atunci când edilul Timișoarei i-a înmânat premiul care atestă că Smartfit încă este o afacere de succes. Cu toate acestea, Sorban vrea cu orice preț insolvența firmei mai sus amintite. Culmea este că insolvența este cerută de alte firme ale lui Sorban. Adică printr-o inginerie financiară acesta vrea să taie și să spânzure la Smart Fitness Studio SRl deși această firmă are doi asociați (Cosmin Sorban 60% și Silvia Irimescu 40%)

Sorban a scos 800.000 lei din firmă fără acte justificative

Acționarul minoritar de la Smartfit, Silvia Irimescu, a declarat pentru site-ul pressalert.ro că asociatul acesteia a scos din firmă 800.000 lei cu titlu de “cheltuieli administrator”, neînsoţite de documente justificative, pentru ca peste câteva zile sau chiar în ziua următoare, aceste sume să se întoarcă în societate cu titlu de creditare din partea asociatului Sorban. Prin astfel de inginerii Sorban a încercat din răsputeri să obțină controlul societații. Numai că instanțele din Timișoara au decis să nu dea curs solicitării de insolvență și, chiar mai mult, Sorban a fost și exclus de aceleași instanțe din poziția de administrator.

Smartfit a inregistrat pierderi de peste 50.000 euro in 2018

Spre exemplu în 2018, an pentru care Sorban a ridicat locul întâi la Topul Firmelor, a fost un an destul de dezastruos pentru Smart Fiteness Studio Srl. În ceea ce privește veniturile, compania a avut încasări de 7 milioane lei adică 1,5 milioane de euro. Însă “grație” administratorului Sorban aceeași societate a avut pierderi de peste 260.000 lei. Judecând după cifrele oficiale nu putem decât să concluzionăm că instanțele judecătorești din Timișoara au avut dreptate când au hotărât excluderea lui Cosmin Sorban din funcția de administrator Smart Fitness Studio SRL.
Va urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here