Se va întrerupe furnizarea apei marți, 29 octombrie, pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în două localități din Timiș. Aquatim este nevoită să intervină pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție a apei.

Astfel, astăzi nu va curge apă pe străzile Lămâiței, Eugen Cuteanu, Virgil Simionescu, Traian Simu, Samuil Șagovici, Franyo Zoltan și la Spitalul Premiere, precum și în localitățile Izvin și Herneacova. De asemenea, din cauza a două avarii în orașul Buziaș, presiunea apei va fi scăzută sau se va întrerupe complet furnizarea apei pe str. Principală și str. Ion Vidu în intervalul orar 7.00 – 15.00.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentAmenzi mai mari pentru cei care își abandonează deșeurile pe domeniul public. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Articolul următorIMPORTANȚA COLECTĂRII ȘI RECICLĂRII HÂRTIEI ȘI A CARTONULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.