Întreruperi programate Aquatim în Timişoara şi judeţ

Marti, 20 decembrie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Popa Șapcă și Constantin Brâncuși se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul “Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Popa Șapcă, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, Martir Sebastian Iordan (inclusiv la Punctul Termic), precum și la Clinica de chirurgie oro-maxilo-facială.
Pe 19 și 20 decembrie, zilnic între orele 8-16, în Ohaba-Forgaci se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here