Întreruperi semnificative de apă în Timișoara și în județ

Spread the love

Două localități din Timiș, dar și câteva străzi din Timișoara vor fi afectate de întreruperile de apă, programate timp de două zile. Aquatim este nevoită să sisteze livrarea apei pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervoarelor și rețelelor de apă sau pentru a remedia unele avarii.

Miercuri, 11 septembrie 2019, în intervalul orar 8.00 – 16.00, se va sista apa în localitatea Traian Vuia. O zi mai târziu, joi, 12 septembrie, în intervalul orar 8.00 – 16.00, se va sista apa în localitatea Secaș. Tot joi, în intervalul orar 9.00 – 14.00, echipele Aquatim vor interveni pe strada Răscoala din 1907, colț cu Bagdasar și la pasajul din strada Polonă, pentru remedierea unei avarii la conducta de apă rece. Se va opri furnizarea apei reci pe străzile: Polonă, I.Slavici, Răscoala din 1907, C. Nottara, Bagdasar, Romaniței. Vor rămane fără apă următoarele firme din Parcul Industrial Freidorf: Elba, Contitech, Kromberg, R-Coating S.R.L., depozitul Teatrului Național.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here