În urma ploilor abundente de ieri, Stația de Pompieri Făget, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a fost solicitată să intervină la inundații în trei localități: Făget, Bichigi și Cladova.

S-au deplasat, în sprijin și pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj. În total pentru înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase, au acționat 25 de subofițeri și un ofițer, cu 8 motopompe, 3 electropompe, 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, un autocamion și alte două mijloace de transport.

Au fost afectate 11 gospodării (curți și grădini), 6 străzi, apa având o adâncime de 20 cm. De asemenea s-a acționat în 4 misiuni de degajare copaci de pe suprafața carosabilă.

Intervenția pompierilor militari a durat până la ora 12:00 noapea.

Articolul precedentPirtea: “Scăderea cu 20% a numărului de absolvenți cu diplomă de bacalaureat nu afectează Universitatea de Vest din Timișoara.  Problema se va răsfrânge asupra universităților de o calitate îndoielnică”
Articolul următorConcerte Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Guess Who, Alexandra Stan… de Ziua Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.