Inundațiile au făcut prăpăd în vestul țării. Străzi și gospodării sub ape în Arad

Ploile abundente au făcut prăpăd în Arad! Câteva zeci de gospodării şi mai multe străzi au fost inundate, duminică seara, în municipiul Arad. Probleme au apărut în mai multe locuri din cartierul arădean Micălaca, unde canalizarea nu a făcut faţă debitului de apă produs de ploaia foarte puternică.

Sunt curţi şi grădini inundate. Două pasaje şi o zonă mai joasă din apropierea unui pod au fost inundate, iar apa a depăşit chiar şi 70 de centimetri. Circulaţia maşinilor şi a tramvaielor a fost blocată circa o oră. Şoferii care s-au aventurat prin zonă au rămas blocaţi, iar unii au avut nevoie să fie tractaţi pentru a mai putea pleca.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, au fost  înregistrate mai multe apeluri pe serviciul unic de urgenţă 112 de pe străzile Lucian Blaga, Cameliei, Meşterul Manole, Şezătorii. Pompierii au intervenit cu trei echipaje cu motopompe și autospeciale de stingere care au şi capacitate a de trage apa, pentru evacuarea apei şi restabilirea situaţiei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică după amiaza o atenţionare cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ pentru vestul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.